Ginkgo solar boom

Zet zonne-energie om en laadt vervolgens uw mobiele telefoon of tablet op met duurzame energie met de XD Design Ginkgo Solar Boom.
€ 97,11 incl. btw
Bekijk hieronder de staffelkortingen
Aantal 12+ 24+ 50+
Prijs € 95,00 € 92,00 € 89,95

Afmetingen: 19.2 x 19.0 x 22.0
Gewicht: 450 gr
Inclusief 1 litium batterij

Met deze Solar Boom laadt u uw mobiele telefoon of tablet altijd en overal op met duurzame energie! de Ginkgo solar boom heeft als eerste solar oplader een capaciteit om je hele telefoon in 2 uur tijd op te laden. De Solar Boom verzamelt energie via het zonnepaneel en gebruikt deze voor het genereren van duurzame energie voor uw mobiele apparaten. Uw mobiele telefoon of iPad laadt u gemakkelijk op door middel van de USB output. De Ginkgo heeft een geïntegreerde 4000mAh oplaadbare lithiumbatterij. Via de LED lichtjes wordt weergeven hoeveel capaciteit de solar Boom heeft. De Solar Boom is gemaakt van eco vriendelijk kunststof en bamboe en werkt op 1 litium batterij die is inbegrepen. 


Drukprijzen

Printing incl. handling EUR 1,15 per positie voor 1 kleur excl. setup en kosten van proefdrukmonster. De mogelijke drukposities ziet u hieronder. Neem contact op voor meer informatie over de printmogelijkheden.

 

Ginkgo Solar boom Ginkgo solar tree

Product labels