XD Design

XD Design is een Nederlands designermerk dat bruikbare en duurzame producten voor betaalbare prijzen ontwikkelt. 
Door bij het ontwerpen met zowel gevoelsmatige als functionele behoeften rekening te houden, streeft XD Design er iedere dag naar om haar producten naar een hoger niveau te tillen. Of zoals zij het zelf graag noemen: Affordable Uniqueness!

XD Design is van mening dat de druk die op dit moment op ons ecosysteem ligt, te groot is. Het is onvermijdelijk dat wij beter voor onze planeet moeten gaan zorgen. Bij iedere stap in haar ontwikkelingsproces houd  het bedrijf rekening met de impact die deze op het milieu zal hebben. Dit begint bij de functionaliteit van het product en gaat door tot het materiaal en de verpakking.

Toon als
Sorteer op
Zet zonne-energie om en laadt vervolgens uw mobiele telefoon of tablet op met duurzame energie met de XD Design Ginkgo Solar Boom.
vanaf € 89,95 incl. btw
Glazen karaf die extra sfeer creëert aan uw dinertafel. De bodem is ietwat hol en het daarin verwerkte LED verlicht de drank in de karaf. Af te sluiten met de bamboe dop
vanaf € 26,86 incl. btw
De ideale mobiele oplader met geïntegreerde USB poort. Door de zuignap kan het op elk raam gemonteerd worden, thuis, in uw auto of in de trein.
vanaf € 27,40 incl. btw
Verzendbare mini douche coach, blauw, 4 minuten.
vanaf € 0,87 incl. btw
Bestel 1 Sample Mini douche coach.
€ 2,50 incl. btw