Retourneren

Onbedrukte producten retourneren?

GroeneSpullen.nl hanteert een soepel retourbeleid. U heeft 30 dagen de tijd om uw bestelling, of een deel hiervan, te retourneren. De retourtermijn gaat 1 dag na ontvangst van de bestelling in. Kiest u ervoor om uw bestelling terug te sturen dan is de enige voorwaarde die wij stellen dat de artikelen ongebruikt zijn en, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van de originele labels en verpakking (dit geldt ook voor eventueel geopend plastic waar kleding in zat). Indien u uw volledige bestelling retourneert, zullen wij naast het aankoopbedrag van de artikelen ook de oorspronkelijke verzendkosten vergoeden. Als u slechts een deel van je bestelling retourneert, worden deze oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed. 

GroeneSpullen.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping heeft aangemeld. Tenzij GroeneSpullen.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag GroeneSpullen.nl wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. GroeneSpullen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour verzendkosten

De retour verzendkosten zijn voor rekening klant. Via ons retourportaal kan eenvoudig een retour verzendlabel worden aangeschaft voor DHL of PostNL  Wat moet u doen:

  1. meld uw retour binnen maximaal 30 dagen na aankoop aan via support@groenespullen.nl
  2. vermeld in de mail het bestelnummer en welk(e) artikel(en) u wil retourneren of omruilen. 
  3. wij mailen u vervolgens instructies hoe u de retourzending kunt  versturen. 
  4. Hergebruik bij voorkeur de originele verzenddoos, verzendzak of brievenbusdoos om het product te versturen en voeg, indien nog in bezit, de pakbon toe.

Wilt u geen gebruik maken van onze retour verzendservice, stuur dan binnen maximaal 30 dagen na aankoop een mail naar support@groenespullen.nl en meld de artikelen aan die u wil retourneren. Vermeld hierbij ook het bestelnummer. Stuur de artikelen binnen maximaal 30 dagen na aanmelding van de retour terug. Download het retourformulier. Print deze uit en vul hem zo volledig mogelijk in. Stuur de retourzending vervolgens samen met het ingevulde formulier en voldoende gefrankeerd op naar:

GroeneSpullen.nl
Hazeveld 24
2405 AE Alphen aan den Rijn

Bedrukte producten retourneren?
Voordat wij duurzame promotionele artikelen bedrukken of organische promotie kleding bedrukken of borduren, mailen wij altijd eerst een digitale drukproef voor akkoord. Indien u akkoord bent gegaan met de drukproef kunnen bedrukte of geborduurde artikelen niet meer geretourneerd of omgeruild worden. Uitzondering is uiteraard wanneer de geleverde producten niet overeenkomen met de akkoord bevonden drukproeven.